GOMBAK - Penganjuran Debat Awam bersiri “Re:Action - Youth Engaged” telah pun memasuki siri kelima dan bakal diadakan pada 24 April ini di Auditorium Utama, Universiti Islam Antarabangsa...
Persatuan Mahasiswa Undang-Undang (LAWSOC), Universiti Utara Malaysia (UUM) akan menganjurkan Majlis Makan Malam Tahunan ke-12 pada 22 Mac 2019 di Vimal Grand Hall, Alor Setar.
Kolej Kediaman Kinabalu (KK8) bakal menganjurkan Race of Fittest 2019 pada penghujung April ini. Program ini buat julung kalinya menjadikan Kampus Uols sebagai Rakan Media.
PUTRAJAYA - Pada 9 Mac dan 10 Mac lalu, Aktiviti Publisiti Program Pesta Ang Pau Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-14 telah berlangsung dengan jayanya di IOI City Mall, Putrajaya selama dua hari.
Persidangan Industri Warga Emas Kebangsaan menuju Pengurusan Patuh Syariah anjuran Darul Insyirah dan USIM akan diadakan pada 16 Mac 2019, bertempat di Dewan Tuanku Canselor Universiti Sains Islam...
IPOH - 500 peserta berbasikal dijangka menyertai Golden Ride Poly CC 2019, bermula di Politeknik Ungku Omar (PUO), di sini, pada 23 Mac ini.
Satu sesi ceramah yang disampaikan penceramah jemputan, Profesor Dr. Mohd Shahir Shamsir Omar, Pengarah Pusat Inovasi dan Pengkomersialan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) akan diadakan pada Isnin,...
Breast Cancer Charity Neon Run 2019 adalah satu konsep baru yang dianjurkan oleh Kolej Kediaman Tuanku Bahiyah, Universiti Malaya, Kuala Lumpur dengan kerjasama Pusat Kanser Payudara oleh Pusat...
Lebih 100kg sampah terdiri daripada bahan plastik berjaya dikutip kira-kira 200 sukarelawan pada program Jom Selamatkan Seaside 2019 di pesisir pantai awam Pontian di sini.
Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS) melaksanakan strategi tersendiri dalam usaha memastikan graduannya menerokai peluang kerjaya.
Program komuniti bersama warga Felda Chalok Barat bakal diadakan pada 15-16 Februari 2019 ini melibatkan semua lapisan masyarakat tidak kira tua dan muda.
Politeknik Merlimau, Melaka (PMM) menerusi Jabatan Matematik, Sains dan Komputer bakal menganjurkan Program Your Smart Brain Is Just Right Challenge 2019 pada 29 Januari 2019 di Dewan Platinum, PMM.