Esok genap sebulan peserta Gopeng Ultra Trail (GUT) 2019, Mohammad Ashraf Hassan, 29, yang dilaporkan hilang semasa menyertai perlumbaan lasak berkenaan sejak 23 Mac lalu.
Keputusan ujian sama ada tulang dan beberapa serpihannya yang ditemukan di Gua Kandu di Gopeng Sabtu lalu milik manusia atau haiwan hanya akan diketahui dalam tempoh sebulan hingga dua bulan lagi.
Seketul tulang bersama beberapa serpihan ditemukan penduduk kampung ketika menjalankan operasi mencari Muhammad Ashraf Hassan, peserta larian yang hilang sejak 23 Mac lalu.
Seketul tulang ditemukan penduduk kampung ketika menjalankan operasi mencari Muhammad Ashraf Hassan peserta larian yang hilang sejak 23 Mac lalu.
Penduduk kampung menyambut baik keputusan polis menangguhkan sementara operasi mencari dan menyelamat (SAR) peserta Gopeng Ultra Trail (GUT) 2019, Mohammad Ashraf Hassan, 29, yang bermula hari ini.
KEMENTERIAN Pendidikan Malaysia (KPM) mengambil perhatian serius terhadap pelbagai isu berbangkit mengenai kemasukan ke Program Matrikulasi KPM.
AMMAN, JORDAN - Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kementerian Pengajian Tinggi Jordan memeterai memorandum perjanjian persefahaman (MoU) bagi meningkatkan kerjasama dalam bidang pendidikan...
Tidak pernah sesekali menyesal meninggalkan bidang seni bina dan menumpukan dalam seni lukis membuatkan anak keempat daripada enam beradik ini terus mahu melakar impian lebih besar untuk masa hadapan.
KEBANYAKAN orang berasa agak tidak selesa apabila melihat darah atau terpaksa mendapatkan suntikan. Walau bagaimanapun, bagi sesetengah orang, melihat darah atau jarum menyebabkan mereka menjadi lemah...
Satu Memorandum Persefahaman (MoU) kerjasama dalam bidang pendidikan di antara Malaysia dan Jordan telah dimaterai dalam satu majlis yang berlangsung di Amman, di sini.
"USAH jadikan intern sebagai "budak suruhan" untuk buat photostat. Berikan peranan sesuai dengan bidang pengajian mereka. Sediakan intern untuk pikul tanggungjawab besar dalam kerjaya.
Operasi mencari dan menyelamat (SAR) peserta Gopeng Ultra Trail (GUT) 2019, Mohammad Ashraf Hassan, 29, atau dikenali sebagai Acap ditangguhkan sementara bermula hari ini.
STAY CONNECTED